torstai 4. joulukuuta 2008

EestiPoiss

Moens,kraed!Täna on päevateemaks
HULL AEG NÕUAB HULLE INIMESI
Sentents:Pole ei paremaid,hullemaid aegu-on vaid aeg,milles elame praegu. Miks nii vasturääkivalt,küsite.Ju seepärast,et üks täiendab teist.Kuid me ajal pole ju suurt viga midagi,kui me tõsieestlaste kombel seda hullemaks ei mõtleks,maaliks,kiruks.Vanad kinomehed ütleks: peaasi, et pulli saab!Ja mitte vähe-loen minu silmis tänasest soliidsemast ajalehest(peale Maalehe muidugi).
Kinomees on minuaegsete kõnepruugis pullivend,kes "paneb kitsasfilmiga laiaekraanilist".Ja kitsastel,surutisterohketel sovjetiaegadel oli see üks võimalusi põgeneda teise reaalsusse.Teha pulli,et vähe pole. Juhan Viidingust on äsja isegi raamat ilmunud.Lauri Nebeli kuulsast Võidu väljaku pullist ma parem ei räägi-soliidsemad solvuvad,et labane...Ent naaskem siis me õnnelikku tulevikku ülesehitavasse tänapäeva.Just saime teada,mis toimub ajal,mil üksikud indiviidid,keda pole mitte vähe,nõuavad õigust heita abiellu omasoolistega. (Netikommentaatorid pilavad,et millal nõuate seadust kooselu vormistamiseks lemmiklooma või -laibaga.)Kirjeldan mulle eheda üllatuse pakkunud juhtumit.
AEG:26.nov. A.D.2008
KOHT:Grumpleri esinduspood Tallinnas
SÜNDMUS: kolmikpulmad-kolm kiiksuga kotisõpra heitsid ametlikult paari oma ihaldatutega.
MIKS:sest su kott ei jäta sind iialgi maha,kaitseb ,pakub turvatunnet.
Jagab su rõõme ja muresid.
Luigepoja Expressen on võtnud rõõmsat sündmust vääriliselt kirjeldada.Rohke pildimaterjaliga.Kahtlustan,et Paldiski mnt raviasutusest saaks mitugi hulga värvikamat lugu serveerida.Aga kes maksab? ega mitte ometi Haige Kassa?
Ajukahjustusega insultiohver,olmekirjanik, võib endale veelgi lennukamaid ideid lubada.Ja pole vaja tipptegijat,maffiadvokaat Gorkinit,et mind lolli mõtte süüdistusest priiks pesta.Juba täna lähen vana semu Erkki Otsa, Topauto müügidirektori manu,ja pakun ideed mõni aastavahetuse-aegne automüük abieluliidu sõlmimiseks vormistada.On ju autot mitugi aega eesti mehe plekkpruudiks hüütud!Just õige mehe tegu oma prutaga pere luua.Sest mõttetust kotist hoopis enamat on mulle,sulle ja talle pakkunud plekist lemmik,kuigi mõnel olevat "kurvad silmad"(vaata otsa Silberauto müügisalongi neiduderivile!)
Varuge siis pulmaviinad ja tellige catering.Helistage ja kutsuge pulmaisaks!
Alati valmis
teie E.P.

Ei kommentteja: