perjantai 15. huhtikuuta 2011

EestiPoiss

Frustreerunud vanaonust
alustaks.Kes viimatisel saksa kultuuri tutvustaval õhtul invakojas kukkus kõval ja ärritunud toonil norima tüli väikese Veeraga,kes Saksamaalt sügisel vabatahtlikuna ühte Mustamäe lasteaeda tööle tulnud.Sümpaatne tumedajuukseline näitsik laksas arvutist seinale pildikesi oma kodumaa elust ja loodusest,inimestest ning kommetest. Küsimustevoorus oldi alguses tavakohaselt normaalsed,sest ega me hullumaja taga pargis viibinud!Siis äkki küsis keegi onkel:kes võitis viimatised valimised ning palju on neiu kodumaal tööpuudust?Piiga oli veits hämmingus - sellist pööret polnud ta oodanud.Meiegi mitte,et onkel jätkad porikärbse viisil,visates poolihääli porigi näkku:pole ta mingi sakslane,vene põgenik lihtsalt(?)Ilmselt kitsarinnaline inimene, keda neiu slaavipärane nimigi ärritas.Kui ta jätkas tööpuuduse-teemalist pinnimist, teatasin kõrvalistuvale vanaprouale:see mees miskipärast sakslaste peale vihane. Kõvahäälsel palusin vaikida põhjendusega-meie pole siin poliittunnis.Samas selgus ka ärritunud oleku põhjus:mehike lobises välja,et oli käinud päev varem Õpetajate Majas töötute teavitusõhtul,kus selgus - temale Saksamaal tööd ei ole.Ju neil taolisi ebaintelligentseid omalgi,mõtlesin, kui laul vaikis laias laanes.
Kohvitassi juurde pakuti õunatäidisega pehmet kakku,mille neiuke oli ise meie köögis sehkendanud.Mõnus kohvilisand oli.Hilisemas eravestluses pärisin,kas piiga ei tahaks meile jäädagi?Pean veel koju,ülikooli minema,vastas.Aga meilgi väärt ülikoole, pealegi võid siit hea poisi leida.Veerake punastas ja puhkes naerma.
Kuna olin me vestluse hakatuseks vabandanud ebaviisaka vanaonu pärast,oligi me kultuuriõhtule pandud akuraatne punkt.
Küll aga polnud taaskord akuraatne linnaisa Savisaare kaadrivalik.Hundisilma terav pilk oli leidnud linnakodanike seast ühe väärt paha poisi,keda upitada enda kõrvale, abilinnapea vastutusrikka ameti pääle.
Millega too siis silma paistis?Ilmselt sellega,et mängis koos aserist allilma kolleegiga pätti ja politseid,tänase Moskva korrakaitsjate kolleegi.Omades kodus politseivormi ja -nuia,elektripüstolit,saua ja kiirusemõõtjat(?)
Pätti mänginud Shamili tarvis oli näomaskid suu-ja silmaavadega.Lisaks leiti mõningaid võlakirju,sest tublid pärismuulased olid käinud põhitööna võlgu välja peksmas.Peategelase,karjäärikaagi isa teatas,et poisi sõber oli tugeva kehaga poiss,kellest tulnud appi Vilmari käest poolemiljonilist võlasummat välja nõudma.
Spekulatsioon:SaviEtsi informaator politseist andis teada,kui tublide poistega tegu.Paarline hukkus töövahendi ettevaatamatul käitlemisel-lendas lõhkeainet näppides Miska autoga korraks õhku.Aga Miskast sai keskerakonnas asja,kuna kargas üle sotsdemokraatide parteist ning viskus ambrasuurile võitluses Eestis venekeelse hariduse säilivuse eest.
Mõneti hea ka-siis püsivad oma slummides ega trügi neist välja.Muidu jumalteab milline veel esile kargab.Ühest Kõlvatust kaadrist juba küllalt.
Pealegi saab paljude slaavi tibidega asjatada ka keelelist sõnumit vahendamata, leiavad sm.Kõlvatu ja ta leivaisa.
Üks mis kindel- pärast eilset kohtumist Ajakirjanike Pressiklubis tuntud ja tunnustatud ufoprofi Igor Volkega on selge,et varsti peame omandama suhtluskeele maavälise tsivilisatsiooni esindajatega,kellelt hakkame saamsa korraldusi interneti teel.Põhjalik selgus saabus viljaringide kohta.Uhke värvialbumi toel.Kujundid tehtud kõrgustest hommikuse kaste perioodil suisa laserikiirega.Samal viisil olevat eemaldatud ka suurimetajate, lehmade,ka mõnede inimeste reieliiges vigastamatult, lõigates konti ja liha.Ka Tbilisi lennuki juhtum olnud hämmastav,kui piloot tundis ufo läheduses,et lennuk tema ümbert haihtus,muutudes läbipaistvaks.Kõik reisijad surid pärast seda kogemust.Mitmed juhtumid USA astronautidega ei jätnud kahtlusi,et tulnukad on meie ettevõtmistest vägagi huvitatud.Nad saatsid astronaute teel üles kosmnosesse ja tagasi(?)
Esimene teadaolev ufo kohalolek tuvastati Tallinnas juba 1834.Ka Merivälja objekt,see salapärana maaaassepugenud kapsel sai Volkelt üksikasjaliku selgituse. Ning viis,kuidas sealt väljakaevatud ainega rahustati Tschernobõlis seda õnnetut reaktorit,mis ei tahtnud maha rahuneda pärast õhkulendamist.
Inimkond elab praegu staadiumis,mil valmistatakse ette paradigma muutusi. Ning ufode lennuaparaaatides puuduvad üldse juhtimisseadmed:TULNUKATE AJUST VÄLJUVAD SIGNAALID, KOGU SOFT juhibki staffi.Transmitterist -mõistuse ülekandmisest ainele piisab täiesti. Mulle meenub äsjaloetud, vastleiutatud invaauto juhtimissüsteem: inimajult lähtuvad käsklused juhivad autot. Lugedes tundus ulme-nüüd juba homne reaalsus.
Kui ufoloeng lõppes,tänasin maestro Volket kättpidi kõrgema pilotaazi eest teema käsilemisel:olin just enne harinud end saitilt www. aigarsade.com. Mees naeris ning vastas:aga ma üritasin lennata võimalikult madalalt.
Teineteisemõistmine oli täielik,võin täheldada.
Kahju tundku need,kel polnud võimalust osasaamiseks.
aga googeldage bilderbergerit,äkki aitab?
"Maagide hommik" tasuks samuti lugemist.Nagu ka Leslie Keani raamat UFO,s
Paadikapten Neemo E.Poldre on justkui avastanud teise maailma.
Kas seal kohtume? Lehva-lehva!

Ei kommentteja: